Glad midsommar!

På gång i föreningen

Vi har under våren fortsatt med arbetet med att byta ut värmecentralen och planen är att bytet ska ske under hösten och vara klart till vintern.

Vi planerar även att göra en välbehövlig ommålning i våra trappuppgångar under hösten. Mer information om när arbetet kommer utföras och vad som är viktigt att tänka på kommer när det börjar närma sig.

Flaggstång och sitsar till trapphus

Efter önskemål från er medlemmar har vi nu köpt in en flaggstång till vår förening. Flaggstången kommer att stå på grönområdet bredvid grillplatsen vid parkeringarna och vi kommer montera upp den inom kort. Tanken är att vi kommer kunna använda flaggstången som julgran under vintern genom en fin julgransbelysning.

Vi har även fått önskemål om sitsar till trapphusen för att exempelvis ta av sig broddar under vintern eller ha någonstans att sitta i väntan på skjuts. Sitsarna kommer att monteras upp inom kort i alla trapphus på marknivå.

Parkering

Fredrik Brandt har tagit över ansvaret för parkeringarna och kösystemet i samband med att Per Martin har flyttat från vår förening. Så har ni några frågor går det bra att höra av sig till Fredrik på 076-945 88 20.

Radonmätning

Under vintern har vi utfört de sista radonmätningarna i lägenheter som tidigare haft något förhöjda värden. Vi är nu klara med det arbetet och styrelsen har fått tillbaka resultatet. Vi kan med glädje säga att alla lägenheter på marknivå har klarat testerna och ligger på godkända nivåer.

Glad midsommar och fortsatt trevlig sommar!

Vänliga hälsningar styrelsen

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *